Munkatársaink

logo.jpg

Logopédia

​Tóth-Martsa Dóra

Tóth-Martsa Dóra vagyok, logopédus, szomatopedagógus. Diplomámat az ELTE, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szereztem. A Simóka Fejlesztő Központ mellett két óvodában dolgozom logopédusként, így elsősorban a 2-7 év közötti gyermekek fejlesztésében szereztem számottevő munkatapasztalatot. Fontosnak tartom, hogy a logopédiai foglalkozások a gyermekek életkorához, képességeihez igazodjanak. Az órákat minden alkalommal igyekszem színesen,
érdekesen felépíteni, illetve a gyermekek számára kézzelfoghatóvá, vizuálisan érzékelhetővé tenni. Célom, hogy a gyermekek játéknak éljék meg a fejlesztést, ezáltal örömteli legyen minden logopédiai foglalkozás.

 

Fekete Emese

Fekete Emese vagyok, diplomámat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon szereztem logopédus-szomatopedagógus szakirányokon. Jelenleg logopédusként dolgozom egy óvodában és egy iskolában. Fontosnak tartom, hogy mindegyik korcsoportban olyan eszközökkel és módszerekkel dolgozzak, amik az adott gyermekek motivációját a leginkább megmozgatják, és a számukra megfelelő, személyre szabott módszerekkel, feladatokkal építsem fel a terápiát. Számomra elengedhetetlen a szülővel való kommunikáció és szoros együttműködés, hogy a nehézségeket, elakadásokat több szempontból megvizsgálva megtaláljam a megfelelő utat, amely a fejlődést előreviszi.